Voedingsadvies


Onderhoudsvoeding voor een lang en gezond leven! Vandaag de dag zijn we allemaal bewust bezig met voeding. Op gezonde levensmiddelen kunt u zelfs een "ik kies bewust" logo aantreffen om de keuze gemakkelijk te maken. Helaas bestaat dit niet voor diervoeding, maar SPECIFIC® voeding zou zeker in aanmerking komen voor een gezondheidslogo. Onze honden en katten hebben toch ook recht op gezonde voeding?


Bij onze dierenartsenpraktijk kunt u terecht voor deze lijn onderhoudsvoeding voor de hond en kat. SPECIFIC®bestaat uit droog- en natvoeding die voorziet in de dagelijkse en specifieke behoeften van de hond en kat. De voeding van SPECIFIC®wordt ontwikkeld in samenwerking met dierenartsen en voedingsdeskundigen en kenmerkt zich door de hoge kwaliteit.


SPECIFIC®  voeding voor de hond
Voeden is meer dan alleen de hond iets te eten geven. Goede voeding bestaat uit hoogwaardige ingrediënten die in een juiste hoeveelheid aanwezig dienen te zijn. De benodigde samenstelling en de precieze hoeveelheden van de voeding variëren van pup tot volwassen en oude hond, van kleine rassen tot grote rassen, van drachtige en zogende teven tot gesteriliseerde honden, maar ook actieve honden hebben hun eigen voedingsbehoefte. Om deze reden is de onderhoudsvoeding van SPECIFIC® verkrijgbaar in drie varianten, namelijk voor de kleine hond (<10 kg), de middelgrote hond (10-25 kg) en de grote hond (>25 kg) en in drie leeftijdscategorieën:
  • Puppy
  • Adult
  • Senior