Royal Canin legt na cyberaanval productie stil

Dinsdag 4 juli 2017

Na de grote cyberaanval op dinsdag 27 juni heeft Royal Canin uit voorzorg om kwaliteitsstandaarden te waarborgen besloten de productie te staken. Naast andere grote ondernemingen werd Royal Canin ook getroffen door het 'gijzelvirus' Petya.

Geen voer
De staking van de productie heeft ten gevolge dat Dierenkliniek Vechtdal op het moment géén aanvoer van nieuw voer heeft. Hierdoor zijn wij niet in staat onlangs geplaatste bestellingen af te ronden en te verzenden. Het is nog onbekend wanneer de productie weer gestart wordt. Onze excuses voor deze vertraagde levertijd, wij hopen op uw begrip.

Update 04-07-'17 14:41
Hoewel productie in enkele locaties weer is opgestart, geeft Royal Canin aan nog niet altijd in staat te zijn om volledige service te bieden en alle bestellingen te verwerken.

Update 10-07-'17 11:20
Royal Canin geeft aan dat er progressie wordt gemaakt bij het herstellen van alle services die zij bieden. In veel markten beginnen ze met het verwerken van bestellingen. Royal Canin geeft wel aan dat er rekening gehouden moet worden met een beperkte mate van service in deze tijd. Het verwerken van bestellingen komt dus weer enigszins op gang, maar er dient wel rekening gehouden te worden met een langere levertijd.

Update 28-07-'17 16:51
Royal Canin geeft aan de effecten van de cyberaanval nog steeds merkbaar zijn. Als praktijk merken wij dat de stroom aan producten weer redelijk op gang komt. Echter is de Dental lijn van Royal Canin nog zeer beperkt verkrijgbaar. Houd dus rekening met een vertraging bij uw Royal Canin bestelling.

Update 07-08-'17 13:32
Inmiddels zijn bijna alle producten van Royal Canin weer leverbaar. De lijnen Anallergenic en Dental Cat zijn nog wel beperkt leverbaar. Houd voor actuele informatie de website van Royal Canin in de gaten.

 

Item gesloten.