default

Alles over

Uw Dier

Recovery | Blik 195 gr

Recovery | Blik 195 gr

Voeding speelt een belangrijke rol tijdens het herstelproces. Recovery Diet is speciaal ontwikkeld voor nutritioneel herstel bij katten en honden.

€ 2,78

  • Bestelbaar

Productinformatie

Een goede voeding is extra belangrijk wanneer een kat of hond ziek is geweest, een operatie heeft ondergaan of een aantal dagen niet heeft gegeten.

De belangrijkste eigenschappen van een voeding tijdens de herstelperiode zijn: Meer energie en extra smakelijk Tijdens de herstelperiode heeft een kat of hond meer energie nodig dan normaal. Er moeten weefsels worden hersteld die door d ziekte, verwonding of operatie zijn beschadigd en er moeten infecties worden bestreden. Door het vetgehalte in de voeding te verhogen, wordt het energiegehalte van de voeding verhoogd. Hierdoor hoeft kat of hond van een dergelijke voeding minder te eten om voldoende energie binnen te krijgen. Daarnaast is de voeding dankzij het hoge vetgehalte en de hoogwaardige ingrediënten extra smakelijk. De extra smakelijkheid is belangrijk omdat zieke katten en honden vaak een verminderde eetlust hebben en de opname van voeding essentieel is voor een optimaal herstel.