default

Alles over

Uw Dier

Welkom op onze nieuwe website!

17 december 2018

Het is zover, de nieuwe website staat live!

Na meerdere jaren met onze vorige website te hebben gewerkt is er een nieuwe website ontwikkeld om onze klanten online beter te bedienen en een completer platform aan te bieden. 

Grote veranderingen zijn onder andere de webshop. U heeft nu de mogelijkheid om een account aan te maken. Dit kan je doen door op Mijn Dierenkliniek Vechtdal (Mijn DKV in het hoofdmenu) in te loggen. Logt u voor het eerst in? Kies er dan voor om u te registreren. Vul uw e-mail adres in en ontvang het automatisch gegenereerde wachtwoord waarmee u in kunt loggen. U kunt dit wachtwoord wijzigen onder "Mijn profiel". 

In dit account worden al uw activiteiten op dierenkliniekvechtdal.nl bijgehouden. U kunt onder andere zien welke webshopbestellingen u heeft geplaatst, welke afspraken u heeft ingepland met de online afspraak module, alle communicatie tussen Dierenkliniek Vechtdal en u (indien het e-mail adres waarmee u registreert overeenkomt met die in de administratie van Dierenkliniek Vechtdal).

Voor veehouders

Speciaal voor veehouders is er op Mijn DKV de mogelijkheid om medicijnen te bestellen. Eerst stelt uw dierenarts het Bedrijfsbehandelplan samen met u op. Zodra u deze (online) accordeert kunt u de medicijnen, die in uw behandelplan staan, online bestellen. Hiernaast word alle correspondentie tussen u en Dierenkliniek Vechtdal, zoals uitslagen van de GD en andere instanties worden automatisch onder "Documenten" ingedeeld en weergegeven. Op deze manier is Mijn DKV voor u een platform waarin u in één oogopslag alle belangrijke informatie beschikbaar heeft.