dog

Alles over

Honden

Allermyl Shampoo

Allermyl Shampoo

Allermyl shampoo is een schuimende emulsie, speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van een overgevoelige of geirriteerde huid bij honden en katten. De shampoo bevat de synergetische combinatie van verzachtende, jeukstillende en huidreinigende bestanddelen met essentiele vetzuren.

€ 18,74

  • Bestelbaar
  • Altijd telefonisch deskundig advies
  • Vanaf €50,- gratis verzending
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Ophalen op locatie mogelijk

Productinformatie

Allermyl shampoo is speciaal ontwikkeld voor honden en katten met een verstoorde huidbarrière. Het is een unieke schuimende micro-emulsie met een combinatie van werkzame stoffen die het behoud van de integriteit van de huidbarrière en de natuurlijke microbiële balans ondersteunt.

De Skin Lipid Complex™ (ceramiden 1, 3 en 6) combinatie maakt deze shampoo vochtinbrengend en verzachtend en draagt bij aan een verbeterde bescherming door de huidbarrière tegen omgevingsallergenen en/of pathogenen.

Net als Allercalm en Sebolitic bevat ook Allermyl de nieuwste technologie: Defensine. Deze draagt bij aan verbetering van de huidvitaliteit door:

  • preventie van aanhechting van micro-organismen (Glycotechnologie)
  • stimulatie van de natuurlijke afweer van de huid (Defensine technologie)

De werkzame stof pirocton olamine vermindert eventueel bestaande secundaire huidinfecties.

Allermyl shampoo kan ingezet worden bij honden of katten met een overgevoelige en allergische huid.

Huidproblemen worden ingedeeld in drie groepen: Allergie, Keratoseborroe en Infectie.
De Virbac dermatologische lijn heeft een oplossing voor problemen binnen deze drie groepen. De flacons (behalve Allercalm shampoo, voor de droge en gevoelige huid) zijn voorzien van een A, K of I die corresponderen met de bovenstaande groepen.
Zo is simpel en snel te zien welke shampoo nodig is in de therapie ter behandeling van deze problemen. Allermyl is voorzien van de A: Allergie.