default

Alles over

Uw Dier

Spaarkaart

Gebruikers van de Dierenkliniek Vechtdal App kunnen gebruik maken van een spaarsysteem. Hiermee kunt u sparen voor leuke extra's voor uw dier. Uw punten worden toegekend nadat u op de praktijk bent geweest en aan de balie heeft afgerekend. Bekijk de voorwaarden onderaan deze pagina onder 'Downloads'.

Hoe werkt het?

Voor elke €10 die u bij ons besteedt, ontvangt u 1 spaarpunt. Spaar punten voor (korting op) accessoires voor uw dier. Vanaf €20 spaart u 2 punten, vanaf €30 zijn dat 3 punten enzovoort. Wanneer u genoeg punten heeft voor één van de artikelen, kunt u uw punten inwisselen aan de balie. Één van de assistentes zal dan de punten afschrijven en het artikel meegeven. Hieronder ziet u waar u voor kunt sparen en hoeveel elk artikel kost met het aantal punten dat u hiernaast voor moet inleveren.

Waar kunt u voor sparen?

 
 

Hond

 
 
  DKV-Kong-wildknots-bears-s-m-multicolor-kopie.png  

Kong WildKnots Bears (S/M/XL)

KONG Wild Knots zijn zacht en knuffelachtig aan de buitenkant, en duurzaam en sterk aan de binnenkant. Wild Knots beren zijn een gegarandeerd succes onder honden en hun eigenaars. Honden zijn dol op het gevlochten skelet en het verstevigde pluchen lichaam zorgt voor extra duurzaamheid. KONG Wild Knots hebben minder vulling, dus minder rommel, en ze piepen om het spel aan te moedigen.

S/M: €7 + 70 punten
XL: €12,70 + 100 punten

 
  DKV-Kong-wubba-comet-small-kopie.png  

Kong Wubba Comet (S/L)

 • Beschermde buitenlaag voor lang speelplezier.
 • Gevarieerde texturen en piepgeluiden om spelen te stimuleren.
 • Duurzaam trek- en gooispeeltje.
 • Bevat squaker (pieper) voor extra speelplezier.

S: €7,75 + 70 punten
L: €10,80 + 90 punten

       
 

Donut-XL-grijs.png

 

Let’s Sleep Donut (M/XL)

Speciaal ontwikkeld om lekker in uit te rusten en goed in te kunnen slapen. Een fijne slaap-/rustplek voorkomt een hoop stress en zorgt ervoor dat honden zich meteen comfortabel voelen. De ronde donutvorm zorgt ervoor dat huisdieren er eigenlijk in iedere positie lekker in kunnen liggen. Het zachte materiaal geeft meteen een aangenaam en prettig, veilig gevoel. Ook zeer geschikt voor puppy’s! 

Ø M: 50cm
Ø XL: 80cm

M: €19,25 + 70 punten
XL: €33,00 + 120 punten

 
       
 

Relaxopet-hond.png

 

RelaxoPet

Helaas hebben onze trouwe viervoeters soms last van stress veroorzaakt door bijvoorbeeld harde geluiden, vuurwerk, onweer of eenzaamheid. Door de RelaxoPet te gebruiken kunt u uw hond helpen te ontspannen in stressvolle situaties. Plaats de RelaxoPet op de gewenste plek en de geluidsgolven zullen uw dier helpen kalmeren en ontspannen, op basis van de nieuwste, frequente trillingen voor honden in een compact ontwerp. De trillingen zijn nauwelijks waarneembaar voor mensen, maar zijn zeer effectief op het onderbewustzijn van de hond. 

€60 + 50 punten

 
       
 

 

 

Eat Slow voerbak

Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigheid. 

€9,35 + 7 punten  

 
       
 

 

 

Kong Classic

Al meer dan 40 jaar de gouden standaard voor hondenspeeltjes. Het superveerkrachtige mengsel van rood, natuurlijk rubber is perfect voor honden die van kauwen houden.

 • Perfect om te vullen met traktaties van KONG
 • Onvoorspelbare veerkracht voor apporteerspelletjes
 • Wereldwijd aanbevolen door dierenartsen, trainers en hondenliefhebbers

XL: €14,40 + 70 punten  

 
 
 

Voerbak

 

Healthy Treats

Deze snacks zijn laag in vetten en rijk aan vezels, geven uw hond een vol gevoel, maar helpen tegelijkertijd het ideale lichaamsgewicht van uw hond te behouden. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt tijdens het afvallen en ze zijn zelfs veilig voor honden met diabetes. Een gezonde snack voor honden van alle rassen en leeftijden.

Gratis bij 30 punten!
€2,- bij 10 punten

 
 
 

Voerbak

 

Healthy Treats Mini

Deze gezonde mini-snacks zijn de kleinere variant van de populaire snack in de vorm van een bot voor honden van alle rassen en leeftijden. Ze zijn uitermate geschikt voor honden van kleine rassen. Deze snacks zijn laag in vetten en rijk aan vezels, geven uw hond een vol gevoel, en helpen tegelijkertijd het ideale lichaamsgewicht van uw hond te behouden. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt tijdens het afvallen en ze zijn zelfs veilig voor honden met diabetes. 

Gratis bij 30 punten!
€2,- bij 10 punten

 
 

  

 
 

Kat

 
 
  DKV-Cat-teaser-snake-kopie.png  

Cat teaser slang

Haal het jachtinstinct naar boven door uw kat te laten jagen op deze kleurrijke prooi. Dankzij de zachte materialen zal uw kat graag zijn nagels in de prooi zetten en niet meer loslaten. 

Gratis bij 25 punten!

 
  Relaxopet-kat.png  

Relaxopet kat

Helaas hebben onze katten soms last van stress veroorzaakt door bijvoorbeeld harde geluiden, vuurwerk, onweer of eenzaamheid. Door de RelaxoPet te gebruiken kunt u uw kat helpen te ontspannen in stressvolle situaties. Plaats de RelaxoPet op de gewenste plek en de geluidsgolven zullen uw dier helpen kalmeren en ontspannen, op basis van de nieuwste, frequente trillingen voor katten in een compact ontwerp. De trillingen zijn nauwelijks waarneembaar voor mensen, maar zijn zeer effectief op het onderbewustzijn van de kat. 

€60 + 50 punten

 
  Donut-M-roze.png  

Let’s Sleep Donut

Speciaal ontwikkeld om lekker in uit te rusten en goed in te kunnen slapen.
Een fijne slaap-/rustplek voorkomt een hoop stress en zorgt ervoor dat katten zich meteen comfortabel voelen. De ronde donutvorm zorgt ervoor dat huisdieren er eigenlijk in iedere positie lekker in kunnen liggen. Het zachte materiaal geeft meteen een aangenaam en prettig, veilig gevoel.  
Ø: 50cm

€19,25 + 70 punten

       
   

Catnip speeltje

3 muizen gemaakt van duurzame materialen voor optimaal speelplezier. Doordrenkt met Catnip.

Gratis bij 20 punten!
€3,55 + 10 punten

 
  FT-H.png  

Healthy Treats

Deze snacks zijn laag in vetten en rijk aan vezels, geven uw kat een vol gevoel, maar helpen tegelijkertijd het ideale lichaamsgewicht van uw hond te behouden. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt tijdens het afvallen en ze zijn zelfs veilig voor katten met diabetes. Een gezonde snack voor alle rassen en leeftijden.

Gratis bij 35 punten!
€2 + 10 punten

 
  Voerbak kat  

Speelhengel

Met of zonder de bezitter, met het juiste speelgoed verveelt uw kat zich nooit. Met de speelhengel kunt u spelen zonder per ongeluk gekrabt te worden!

Gratis bij 25 punten!

 
 

 

 
 

Konijn en knaagdier

 
 
  DKV-Lw-nibblers-corn-husk-chews-candy-kopie.png  

Pawise wortel

Vrolijk gekleurde wortel met loof om mee te spelen en lekker aan te knagen. Gemaakt van veilig, ongiftig materiaal.

 • Gaat verveling tegen
 • Goed voor de tanden van een knaagdier
 • Geschikt voor konijnen, cavia's, hamsters en andere kleine knaagdieren

€1,80 + 20 punten 

 
  DKV--nibblers-corn-husk-chews-candy.png  

Pawise candy

Vrolijk gekleurd speelgoed om mee te spelen en lekker aan te knagen. Gemaakt van veilig, ongiftig materiaal.  

 • Gaat verveling tegen
 • Goed voor de tanden van een knaagdier
 • Geschikt voor konijnen, cavia's, hamsters en andere kleine knaagdieren

€1,80 + 20 punten

 
   

Fun Tunnel

Deze kartonnen koker is gevuld met heerlijk zacht ''Snuggle Cotton''. De nieuwsgierigheid van uw konijn zal gewekt worden en hij zal op onderzoek uitgaan.

€4 + 6 punten

       
   

Exercise bal 

Laat uw konijn op een veilige manier door uw huis rondlopen. Dankzij deze loopbal zal uw konijn meer beweging krijgen waardoor zijn gezondheid zal verbeteren. Zodra de bal in elkaar is gezet is deze gemakkelijk te openen met d.m.v. de gekleurde zijkanten.

Ø 18cm: €3,80 + 4 punten
Ø 25cm: €3,85 + 8 punten 

       
   

Hay Roller

Een leuke manier om je knaagdier te vermaken onder het voeren. Daarbij is hij gemakkelijk op te hangen aan een traliekooi dankzij de haakjes bij de voet van deze rol- hooifeeder. Zodra deze hooifeeder is bevestigd is deze gemakkelijk bij te vullen via een luikje. Ideaal voor chinchilla's, cavia's, konijntjes en andere knaagdieren.

€8 + 9 punten

 
 

 

 
 

Paard

 
 
  Vliegendeken paard  

Zebra vliegendeken

Zebra Vliegendeken incl nekdeel. verschillende maten:
175cm, 185cm, 195cm, 205cm, 215cm

€32,50 + 25 punten

       
  Hooi Feeder  

Hooi feeder

In rood of blauw verkrijgbaar.

€35 + 30 punten