default

Alles over

Uw Dier

Spaarkaart

Gebruikers van de Dierenkliniek Vechtdal App kunnen gebruik maken van een spaarsysteem. Hiermee kunt u sparen voor leuke extra's voor uw dier. Uw punten worden toegekend nadat u op de praktijk bent geweest en aan de balie heeft afgerekend. Bekijk de voorwaarden onderaan deze pagina onder 'Downloads'.

Hoe werkt het?

Voor elke €10 die u bij ons besteedt, ontvangt u 1 spaarpunt. Spaar punten voor (korting op) accessoires voor uw dier. Vanaf €20 spaart u 2 punten, vanaf €30 zijn dat 3 punten enzovoort. Wanneer u genoeg punten heeft voor één van de artikelen, kunt u uw punten inwisselen aan de balie. Één van de assistentes zal dan de punten afschrijven en het artikel meegeven. Hieronder ziet u waar u voor kunt sparen en hoeveel elk artikel kost met het aantal punten dat u hiernaast voor moet inleveren.

Waar kunt u voor sparen?

 
 

Hond

 
 
 
 

HD Dog Bed

HD Orthopedisch hondenbed. (HD=Heupdysplasie) Keuze uit twee maten: M (75x100) & L (90x125). 

Dit orthopedische hondenbed is bijzonder geschikt voor honden met gewrichtsproblemen, artrose of ouderdomsverschijnselen. Bovendien heeft het bed een preventieve werking om deze problemen te voorkomen.

M: €67,50+70 punten
L: €82,50+100 punten 

Adviesprijs:
M: €119,50
L: €155,-
Uw voordeel: 
M: €52,-
L: €72,50
 
 
       
   

Eat Slow voerbak

Snel en gehaast eten, zoals schrokken, kan resulteren in een maagtorsie en/of overgewicht. Symptomen van maagtorsie zijn: een verhoogde speekselproductie, het uitzetten van de buikholte en loos braken. Daarnaast krijgt een hond veel lucht binnen wanneer hij schrokt, dit leidt tot winderigheid. 

€8,50+7 punten

Adviesprijs:
€15,-
Uw voordeel: 
€6,50

  

 
       
   

Kong Classic

Al meer dan 40 jaar de gouden standaard voor hondenspeeltjes. Het superveerkrachtige mengsel van rood, natuurlijk rubber is perfect voor honden die van kauwen houden.

  • Perfect om te vullen met traktaties van KONG
  • Onvoorspelbare veerkracht voor apporteerspelletjes
  • Wereldwijd aanbevolen door dierenartsen, trainers en hondenliefhebbers

Verkrijgbaar in maat M & XL.

M: €7,50+7 punten
XL: €13+12 punten

Adviesprijs:
M: €12,50
XL: €21,50
Uw voordeel: 
M: €5,-
XL: €8,50

 

 
   

Voerbak

Deze mooie voerbakjes zijn er in diverse stijlvolle kleuren. De rubberen pootjes maken de voerbakjes antislip en geluidsvrij.

€2+3 punten

Adviesprijs:
€3,50
Uw voordeel: 
€1,50

 

 
  Voerbak  

Healthy Treats

Deze snacks zijn laag in vetten en rijk aan vezels, geven uw hond een vol gevoel, maar helpen tegelijkertijd het ideale lichaamsgewicht van uw hond te behouden. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt tijdens het afvallen en ze zijn zelfs veilig voor honden met diabetes. Een gezonde snack voor honden van alle rassen en leeftijden.

Gratis bij 20 punten of;
€2,- bij 10 punten

 

 

 
  Voerbak  

Healthy Treats Mini

Deze gezonde mini-snacks zijn de kleinere variant van de populaire snack in de vorm van een bot voor honden van alle rassen en leeftijden. Ze zijn uitermate geschikt voor honden van kleine rassen. Deze snacks zijn laag in vetten en rijk aan vezels, geven uw hond een vol gevoel, en helpen tegelijkertijd het ideale lichaamsgewicht van uw hond te behouden. Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt tijdens het afvallen en ze zijn zelfs veilig voor honden met diabetes. 

Gratis bij 20 punten of;
€2,- bij 10 punten

 
 

  

 
 

Kat

 
 
   

Petcave TeePee

Deze kwalitatief hoog afgewerkte slaapplaats voor uw kat is gemaakt van extra sterk vilt. Hierdoor is de mand oersterk. Uw huisdier zal snel zijn warme en veilige plek gevonden hebben. Wordt geleverd inclusief bijpassend kussen!

€18,50+15 punten

Adviesprijs:
€29,95
Uw voordeel: 
€11,45
  
       
   

Fontein (1L)

Schoon drinkwater helpt gezondheidsproblemen voorkomen daarbij zorgt ervoor dat uw huisdier meer gaat drinken wat de gezondheid ook ten goede komt. Filter is makkelijk te vervangen voor constant vers drinkwater (advies 1x per week vervangen).

€24,50+30 punten

Adviesprijs:
€44,50
Uw voordeel: 
€20,-
 
       
   

Catnip speeltje

3 muizen gemaakt van duurzame materialen voor optimaal speelplezier. Doordrenkt met Catnip.

Gratis bij 20 punten of;
€3,55+10 punten

Adviesprijs:
€6,55
Uw voordeel: 
€3,-
 
 
   

Voerbak

Deze mooie voerbakjes zijn er in diverse stijlvolle kleuren. De rubberen pootjes maken de voerbakjes antislip en geluidsvrij.

€2+3 punten

Adviesprijs:
€3,50
Uw voordeel: 
€1,50

 

  Voerbak kat  

Speelhengel

Met of zonder de bezitter, met het juiste speelgoed verveelt uw kat zich nooit. Met de speelhengel kunt u spelen zonder per ongeluk gekrabt te worden!

Gratis bij 20 punten!

 
 

 

 
 

Konijn

 
 
   

Fun Tunnel

Deze kartonnen koker is gevuld met heerlijk zacht ''Snuggle Cotton''. De nieuwsgierigheid van uw konijn zal gewekt worden en hij zal op onderzoek uitgaan.

€3,75+6 punten

Adviesprijs:
€6,70
Uw voordeel: 
€2,95
 
       
   

Exercise bal (ø 18cm)

Laat uw konijn op een veilige manier door uw huis rondlopen. Dankzij deze loopbal zal uw konijn meer beweging krijgen waardoor zijn gezondheid zal verbeteren. Zodra de bal in elkaar is gezet is deze gemakkelijk te openen met d.m.v. de gekleurde zijkanten.

€3,50+4 punten

Adviesprijs:
€5,50
Uw voordeel: 
€2,-

 

       
   

Hay Roller

Een leuke manier om je knaagdier te vermaken onder het voeren. Daarbij is hij gemakkelijk op te hangen aan een traliekooi dankzij de haakjes bij de voet van deze rol- hooifeeder. Zodra deze hooifeeder is bevestigd is deze gemakkelijk bij te vullen via een luikje. Ideaal voor chinchilla's, cavia's, konijntjes en andere knaagdieren.

€7+9 punten

Adviesprijs:
€12,65
Uw voordeel: 
€5,65
 
 

 

 
 

Paard

 
 
  Vliegendeken paard  

Zebra vliegendeken

Zebra Vliegendeken incl nekdeel. verschillende maten: 

175cm, 185cm, 195cm, 205cm, 215cm

€32,50+25 punten

Adviesprijs:
€59,50
Uw voordeel: 
€27,-
 
       
  Hooi Feeder  

Hooi feeder

In rood of blauw verkrijgbaar.

€35+30 punten

Adviesprijs:
€54,56
Uw voordeel: 
€19,56