dog

Alles over

Honden

Voorwaarden fertiliteitspakketten

Fertiliteitspakket eenvoudig

1.1 In het eenvoudige pakket zijn vijf progesteron bepalingen en een echo vanaf 28 dagen inbegrepen. 
1.2  Bij de afspraak voor een volgende progesteronbepaling wordt ons advies gevolgd. Dit gaat in overleg met de eigenaar. 
1.3 Het pakket wordt afgesloten op de naam van de hond per cyclus en is dus alleen voor deze hond en cyclus te gebruiken. 
1.4  Het pakket dient bij aflsuiten direct afgerekend te worden. 
1.5  Mocht er na het afsluiten van het pakket geconstateerd worden dat de hond in deze cyclus niet meer drachtig kan worden, is er geen geld retour mogelijk of opschuiving naar een volgende cyclus.

 

Fertiliteitspakket uitgebreid

2.1 In het uitgebreide fertiliteitspakket zijn vijf progesteronbepalingen inbegrepen samen met twee kunstmatige inseminiaties inclusief sperma onderzoek, drachtcontrole (d.m.v. echo vanaf 28 dagen) en een röntgenfoto om het aantal pups te bepalen.
2.2  Bij de afspraak voor een volgende progesteronbepaling wordt ons advies gevolgd. Dit gaat in overleg met de eigenaar.
2.3 Het pakket dient bij afsluiten direct afgerekend te worden.
2.4  Het pakket wordt afgesloten op de naam van de hond per cyclus en is dus alleen voor deze hond en deze cyclus te gebruiken.
2.5  Mocht er na het afsluiten van het pakket geconstateerd worden dat de hond in deze cyclus niet meer drachtig kan worden, is er geen geld retour mogelijk of opschuiving naar een volgende cyclus.