dog

Alles over

Honden

Puppy Large & Giant Breed CPD-XL | 4 kg

Puppy Large & Giant Breed CPD-XL | 4 kg

Specific Puppy Large & Giant Breed is een complete, uitgebalanceerde voeding voor pups van grote en reuzenrassen (> 25 kg volwassen lichaamsgewicht).

€ 27,68

  • Bestelbaar
  • Altijd telefonisch deskundig advies
  • Vanaf €50,- gratis verzending
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Ophalen op locatie mogelijk

Productinformatie

Deze voeding is zeer geschikt voor pups van kleine rassen. SPECIFIC® CPD-S Puppy Small Breed is een uiterst geschikte voeding voor na het spenen (5-6 weken) totdat de pups 80% van hun volwassen gewicht hebben bereikt. Vanaf dat tijdstip kan men de pup geleidelijk laten wennen aan CXD-S Adult Small Breed / CXW Adult All Breeds.

Verhoogde gehalten energie, eiwitten, vitaminen en mineralen voldoen aan de behoefte van pups van kleine rassen in de groeifase en bevordert de normale skeletontwikkeling. DHA is een omega-3 vetzuur dat de ontwikkeling van de hersenen en het gezichtsvermogen bevordert. EPA en DHA zijn omega-3 vetzuren met een gunstig effect op de ontwikkeling van gezonde gewrichten, een gezondehuid en een mooie vacht. Bevat ß-1,3/1,6-glucanen uit gist welke kunnen binden aan de receptoren van witte bloedcellen, waardoor het immuunsysteem alerter zal reageren en de immuunrespons wordt ondersteund. Psyllium husk is een gel-vormende oplosbare vezel, die diverse malen het eigen gewicht aan vocht opneemt en bekend is vanwege zijn gunstige effect op de regulering van de activiteit van het maagdarmkanaal.

Voedingsschema in grammen per dag

Voorbeeld: voor een hondenras met een te verwachten volwassen lichaamsgewicht van 20 kg, zal voor een pup met een gewicht van 6 kg (die dus nog minder dan de helft van het volwassen gewicht weegt) de dagelijkse behoefte ongeveer 225 g SPECIFIC® CPD-M Puppy Medium Breed zijn. Als het dier 12 kg (51-100% van het volwassen gewicht) weegt, heeft het ongeveer 285 g per dag nodig.