default

Alles over

Uw Dier

Gezelschapsdieren

Uw dier is bij Dierenkliniek Vechtdal in goede handen. We onderzoeken het dier en luisteren naar de eigenaar, om zorg op maat te bieden. Als praktijk vinden wij het belangrijk om over alle nieuwe ontwikkelingen goed bijgeschoold te worden om dit te waarborgen.

Onze dierenartsen staan in voor goede zorg voor uw dier. Hierin worden zij bijgestaan door onze enthousiaste paraveterinairen. Om u en uw huisdier de benodigde aandacht te kunnen geven werken wij op afspraak. Dit voorkomt lange wachttijden. Voor spoedgevallen kunt u altijd bij ons terecht. U kunt een afspraak plannen door te bellen naar 0523 266 066.

 

Spoedgevallen gezelschapsdieren in het weekend

Om 24-uurszorg in weekenden te kunnen garanderen doen wij onze weekenddiensten voor gezelschapsdieren samen met Diergeneeskundig Centrum Zuid-Oost Drenthe. Het kan voorkomen dat u bij spoedgevallen buiten openingstijden in het weekend doorverwezen wordt. U zal dan door deze praktijk geholpen worden tegen de bij hun geldende tarieven. Wij blijven in het weekend bereikbaar op 0523 266 066