cat

Alles over

Katten

Feliway navulling

Feliway navulling

Feliway is een reeks van eenvoudig te gebruiken producten die ongewenst kattengedrag helpen te voorkomen. Dit door middel van slimme en natuurlijke producten op basis van feromonen. Feromonen zijn stofjes waarmee diersoorten onderling communiceren. De stofjes zijn diersoort specifiek, waardoor de feromonen in Feliway dus alleen door katten zijn waar te nemen.

€ 21,45

  • Bestelbaar
  • Altijd telefonisch deskundig advies
  • Vanaf €50,- gratis verzending
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Ophalen op locatie mogelijk

Productinformatie

Er is toch niks leukers dan een vrolijke kat, die uitgebreid gedag komt zeggen en volop kopjes geeft als je thuiskomt? Het geven van kopjes heeft een belangrijke functie voor de kat. Door met hun kopje langs mensen, meubels, deurposten en andere objecten te strijken, laten ze hun eigen, geruststellend stofje achter: feromonen. Feromonen zijn stofjes waarmee diersoorten onderling communiceren. Katten laten zogenoemde 'kopjesferomonen' achter in de omgeving waar zij zich prettig voelen. Hiermee markeren zij hun territoriale grenzen en geven zichzelf en de andere katten in huis een geruststellende boodschap. Als jouw kat kopjes geeft, betekent dit dat hij zich veilig voelt en gelukkig is!

Feliway bevat een exacte kopie van dit 'kopjesferomoon', wat ondersteuning biedt bij stressvolle situaties. Het geeft katten een vertrouwd en veilig gevoel, waarmee je ondersteuning kan bieden bij ongewenst gedrag, zoals krabben, sproeien, reisangst, angst, gezinsuitbreiding, verbouwen of verhuizen, een bezoekje aan de dierenarts en meer. De feromonen zijn geurloos en alleen waarneembaar door katten. Mensen en andere huisdieren merken hier niets van.