dog

Alles over

Honden

Endocrine Support CED-DM | 12 kg

Endocrine Support CED-DM | 12 kg

Endocrine Support is een complete dieetvoeding voor volwassen honden die de glucosevoorziening (Diabetes Mellitus) en het vetmetabolisme in geval van hyperlipaemie reguleert. Het dieet bevat hoge gehalten omega-3 vetzuren uit visolie. Toegevoegde ß-1,3/1,6-glucanen ondersteunen het immuun-systeem.

€ 101,10

  • Bestelbaar
  • Altijd telefonisch deskundig advies
  • Vanaf €50,- gratis verzending
  • Snelle levering in heel Nederland
  • Ophalen op locatie mogelijk

Productinformatie

Granen met een lage glycemische index (tarwe en haver) en een hoog vezelgehalte zorgen voor het geleidelijk vrijkomen van glucose uit het dieet en ondersteunen zo de regulering van de suikerspiegel in het bloed. Hierdoor is het dieet geschikt voor patiënten met diabetes mellitus.

Bevat uniek hoge gehalten omega-3 vetzuren EPA en DHA uit visolie en de omega-6 vetzuren GLA uit borage olie. Van inname van een hoog gehalte omega-3 vetzuren is aangetoond dat het helpt bij de regulering van het vetmetabolisme in geval van hyperlipidaemie. Het biedt ondersteuning bij de normalisering van de bloeddruk en bevordert de insuline gevoeligheid. Deze vetzuren ondersteunen de immuunrespons en wijzigen de aanmaak van eicosanoïden welke effect hebben op verschillende lichaamsprocessen.

Het dieet bevat ß-1,3/1,6-glucanen uit gist en verhoogde gehaltes zink, selenium en omega-3 vetzuren die het immuunsysteem ondersteunen. Beta-glucanen kunnen binden aan macrofagen en zodoende het immuunsysteem activeren wat resulteert in een verhoogde immuunrespons en een gewijzigde cytokinen productie.

Een compleet, uitgebalanceerd dieet met een zeer gematigd energiegehalte ter ondersteuning van een optimaal gewicht. De gematigde gehalten aan mineralen zoals fosfor en natrium verminderen de belasting van de nieren en dit ondersteunt de nierfunctie bij oudere honden.

Met EPA en DHA uit visolie voor de ondersteuning van gezonde gewrichten, een gezonde huid en een mooie vacht.